REFERENSSIT

Hotelli Helka on moderni ja lämminhenkinen helsinkiläinen hotelli. Hotellissa on yhteensä 149 huonetta. Sen alimmassa kerroksessa on ravintola Helkan keittiö sekä Helkan baari.

THANN suihku-, hiusten ja ihonhoito tuotteet löytyvät kaikista Hotelli Helkan huoneista ja niitä voi ostaa aulasta.

BeAlive Health Club – inspiroiva hyvinvointikeidan Töölössä. BeAlive Health Clubilla jokaisen hyvinvoinnista huolehditaan ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Saat saman katon alta kaikki liikunta- ja hyvinvointipalvelut, joita tarvitset kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Pääset nauttimaan THANN tuotteista klubin pukuhuoneissa ja suihkutiloissa. Asiakkailla on myös mahdollisuus tilata tuotteita klubilta.

THANN Venäjällä. Edustamme THANN merkkiä yksinoikeudellä Venäjällä. Tuotteita on ostettavissa Venäjän verkkokaupasta.

Pietarissa, Hotelli Palace Bridgessä sijaitseva THANN Spa ja tuotemyymälä tarjoaa asiakkailleen ylellisiä ja rentouttavia hoitoja sekä laadukkaita Thann tuotteita.

YELLOW on palveleva lifestyle-naistenvaateliike Jyväskylän keskustassa tai halutessasi siellä missä sinäkin. YELLOW edustaa useita tunnettuja merkkejä kuten MoshMosh, YAYA, NOA NOA.

THANN tuotteita on saatavilla YELLOW liikkeestä.

Hertsika Salonki on uusi parturi-kampaamo Helsingin Herttoniemessä. Heidän palveluihin kuuluu hiustenhoidon lisäksi myös kauneushoidot, kuten jalkahoidot, meikkaukset ja ranekkekynnet.

THANN tuotteita on myynnissä heidän salongissa.